Produse alternative
Descriere
Fromase - cei mai puri coagulanti microbieni potriviti pentru toate branzeturile
Fromase® de la DSM este o gama de coagulanti microbieni din ciuperca Rhizomucor miehei, potrivita pentru toate tipurile de branza. Fromase® reprezinta cel mai pur cheag
microbian de pe piata, cu termolabilitate ridicata pentru o valoare optima a zerului.
Utilizare:
Sunt necesare 2 g pentru inchegarea a 100 L lapte. Se dizolva 2 g cheag in 200 ml apa rece, fara clor. Solutia se lasa 20 minute in repaus si se adauga
in 100 L lapte incalzit la 35 grade Celsius.
Inchegarea dureaza 40-45 minute.
Daca utilizati culturi lactice adaugati-le in lapte inainte de adaugarea cheagului. Se recomanda pasteurizarea laptelui inainte de coagulare.
Nu folositi detergenti la spalarea vasului in care inchegati laptele!
Detalii
Alti clienti au vizitat si
Ce spun clientii
Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.